SuccesvolOndernemen

SuccesvolOndernemen

Ontgrendel jouw ondernemerspotentieel

Bij SuccesvolOndernemen staan we klaar voor zzp’ers en mkb’ers die hun persoonlijk ondernemerschap willen verbeteren. Met aandacht voor jou als persoon beginnen we bij de kern: inzicht in jouw ondernemerskwaliteiten. Vervolgens ondersteunen we je bij het omzetten van de verkregen inzichten in daden.

Onze aanpak richt zich op het verkrijgen van een gedetailleerd beeld van jouw ondernemerscompetenties. Samen onderzoeken we wie je bent als ondernemer, welke doelen je jezelf stelt en welke tools je nodig hebt om deze doelen te behalen.

Ontgrendel jouw ondernemers-
potentieel

Bij SuccesvolOndernemen staan we klaar voor zzp’ers en mkb’ers die hun persoonlijk ondernemerschap willen verbeteren. Met aandacht voor jou als persoon beginnen we bij de kern: inzicht in jouw ondernemerskwaliteiten. Vervolgens ondersteunen we je bij het omzetten van de verkregen inzichten in daden.

Onze aanpak richt zich op het verkrijgen van een gedetailleerd beeld van jouw ondernemerscompetenties. Samen onderzoeken we wie je bent als ondernemer, welke doelen je jezelf stelt en welke tools je nodig hebt om deze doelen te behalen.

Waardevolle inzichten

De basis hiervoor is de OndernemersBlauwdruk. Een wetenschappelijk instrument dat inzicht geeft in jouw denkstijlen, persoonskenmerken en kwaliteiten. Samen met jou gaan we op zoek naar:

  • De mens in de ondernemer: wie ben je, wat wil je, wat kun je?
  • Jouw rol in de onderneming: doe je waar je goed in bent?
  • Realistische doelen: wat wil je bereiken?
  • Opties: wat heb je nodig om je doelen te halen?
“Ik voelde me op mijn gemak en kon daardoor open en eerlijk zijn. De ondersteuning van SuccesvolOndernemen heeft een stuk onrust weggenomen en ervoor gezorgd dat ik sterker in mijn ondernemerschap sta.” Jasper
“Karin heeft snel door waar je vastloopt, wat jou in de weg staat en stelt de juiste vragen, die je echt zelf moet beantwoorden. Zij geeft je handvatten hoe je bepaalde gesprekken het beste kunt voeren en geeft je inzicht in wat wel of niet de juiste strategie is.” Petra

De coaches van SuccesvolOndernemen

De coaches van SuccesvolOndernemen

Marcel Arends

Rustig, open en analytisch zijn woorden die mij typeren. Ik heb jarenlang gewerkt in het management bij grote organisaties. Al gauw ontdekte ik mijn passie voor het begeleiden van mensen en ben ik mij daar als zelfstandig ondernemer volledig op gaan richten. Mijn leerzame levenservaringen, gecombineerd met de kennis uit mijn opleidingen zet ik in om jou te begeleiden. Met een mix van praktische tools en diepgaande gesprekken, ondersteun ik jou op weg naar groei, rust en balans. Je krijgt inzicht in waarom je dingen doet zoals je ze doet maar ook hoe je deze anders kunt doen.

Karin Lokker

Na 20 jaar mijn Speurhondenschool en opvoedcentrum voor individuele hondentraining te hebben geleid, maakte ik de overstap naar ondernemerscoaching. De combinatie van het ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling fascineert me in alle facetten. Als integratieve coach, stress & burn-out coach en ervaren ondernemer, begrijp ik jouw uitdagingen als geen ander. Met interesse, kennis en kunde sta ik klaar om je te begeleiden en je te helpen jouw talenten te benutten, valkuilen te omzeilen en de uitdagingen van het ondernemerschap aan te gaan.

Jolanda Wind-Van Deursen

Met een gezonde dosis ondernemersspanning is niets mis, zolang de balans tussen inspanning en ontspanning in orde is. Maar spelen stressklachten een rol en wil jij jezelf verder ontwikkelen in je ondernemerschap, dan vertel ik je graag hoe ik werk. Na 30 jaar in communicatie- en managementfuncties te hebben gewerkt binnen het bedrijfsleven en de overheid, heb ik in 2019 het roer volledig omgegooid. Als ondernemerscoach werk ik al jaren met de methode van SuccesvolOndernemen. Daarnaast ben ik partner en verwijscoach van CSR Expertisecentrum Stress & Veerkracht en zet ik bij coachtrajecten ACT therapie in om je te helpen bepaalde gedachten en emoties te accepteren.

Rowald Steijn

Als senior ondernemers- en business coach met 25 jaar ervaring als ondernemer, breng ik ondernemers in beweging; actiegericht, enthousiast en inspirerend. Ik help ondernemers met omzet- en bedrijfsgroei (ondernemers/start ups), het ontwikkelen van missie/visie/strategie en businessplannen, crisis/verandering (turnarounds) en met bedrijfsverkoop/fusie/joint venture en overname. Ik heb ervaring in alle ondernemersfasen - van start en groei (0>20fte) tot en met exit - en werk volgens een resultaatgericht stappenplan. Daarbij staat de vijfhoek strategie-marketing-financiën-team-structuur centraal. Mijn expertise betreft zakelijke dienstverlening en MarCom.

Denise Munster

Je hebt een ondernemersdroom en om die te realiseren, kom je voor flink wat uitdagingen te staan op weg naar succes. Ik sta graag aan jouw zijde als jouw sparringpartner in leiderschap. Mijn passie is om jou te helpen jouw volledige potentieel te benutten en een bedrijf te creëren dat optimaal welzijn combineert met succes. Mijn aanpak is uniek omdat ik bedrijfskundige expertise combineer met lichaamsgerichte technieken. Voor focus, energie en impact!Dedy Collette

Als freelance projectmanager organiseerde ik jarenlang vakbeurzen in binnen- en buitenland. Vooral van projecten die het moeilijk hadden, ging mijn hart sneller kloppen. De uitdaging? Uitknobbelen waar het aan schortte, waar het anders en beter kon en het opnieuw leggen van de puzzel. Als ondernemerscoach en stress & burn-out coach doe ik in feite hetzelfde. Ik vind niets leuker dan door het verkennen van jouw kwaliteiten als mens en ondernemer en het stellen van de juiste vragen, je uit te dagen het beste uit jezelf te halen, grip te krijgen op je ondernemerschap en je doelen te realiseren op een manier die bij jou past.

Claudia Riffert

Ik ben Ondernemerscoach en tevens Life Coach, Counselor, Hypnotherapeut en Opsteller bij Vita Maxima. Ik werk met de binnenkant van de mens en begeleid ondernemers die vastlopen in hun werk of privéleven. Mijn expertises zijn leiderschap, stress, bore-out/burn-out, innerlijke blokkades, trauma's en angsten. Mijn leerschool als manager in het bedrijfsleven en zzp‘ er hebben mij gevormd tot de professional die ik nu ben. Cliënten ervaren mij als invoelend en doortastend. Door middel van het stellen van respectvolle vragen bekijk ik samen met jou wat jij nodig hebt. Al mijn mensen- en vakkennis zet ik in voor nieuw perspectief. Zodat je als mens en ondernemer kan b(l)oeien.

Luc Verheyen

22 jaar was ik actief in de luchtvaartsector. Gestart op de afdeling Marketing ben ik daar doorgegroeid naar CFO. Tijdens onderhandelingen met MKB’ers viel me op dat zij zich snel lieten afleiden van hun eigen strategie en financiële planning. Ondertussen begeleid ik al jaren MKB’ers op drie vlakken; Strategie, Finance en Verkoop/Aankoop van bedrijven. In ieder coachtraject is het mijn doel om jou als persoon te verbinden met je werknemers, doel en het gewenste resultaat. Ik help je om niet langer gebukt te gaan onder druk en MOETEN. In mijn coachtrajecten hanteer ik de volgende methode: Strategie - Organisatie - Processen - Systemen - Operations.

Wie zijn de mensen achter SuccesvolOndernemen

SuccesvolOndernemen is opgericht door ons, Karin Lokker en Dedy Collette. We hebben een achtergrond als ondernemer en zijn beiden gediplomeerd Beroepscoach (Nederlandse Academie voor Psychotherapie) en Stress & Burn-out coach (CSR – Expertisecentrum Stress en Veerkracht). Samen met ons team van coaches, stuk voor stuk ervaren ondernemers, ondersteunen we je bij de ontwikkeling van jouw persoonlijk ondernemerschap.

Vrijblijvend kennismaken?

Plan een online kennismakingsgesprek in en ontdek hoe we jou kunnen ondersteunen

SuccesvolOndernemen werkt o.a. voor


.                            null

SuccesvolOndernemen werkt o.a. voor


.

 null

< script>