Persoonlijk
ondernemerschap

Jouw basis voor succesvol ondernemen

Het succes van jouw bedrijf wordt bepaald door vele factoren, waarvan jij als ondernemer de bepalende factor bent. Een mix van persoonskenmerken, kwaliteiten, vaardigheden en ervaringen ligt hieraan ten grondslag. Samen vormen zij de blauwdruk van jouw ondernemerschap.

De ontwikkeling van jouw bedrijf gaat vaak niet gelijk op met de persoonlijke groei die jij doormaakt. Iedere fase vraagt om andere kwaliteiten en eigenschappen van jou als ondernemer. Jouw kracht zit in je sterke persoonskenmerken en kwaliteiten. Je zwakke punten zijn potentiële valkuilen voor de groei van jouw bedrijf.

Daarom is inzicht in jouw persoonlijk ondernemerschap zo belangrijk. Alleen door herkenning en erkenning van jouw kwaliteiten kun je op de juiste wijze je koers en strategie bepalen, het roer stevig in handen houden, kansen benutten en mogelijke fouten voorkomen.

Eigenaarschap over je prestaties

Wil je starten als ondernemer en heb je behoefte aan een klankbord? Of ben je al een flink aantal jaren aan de weg aan het timmeren en loopt het niet naar wens? Wat jouw vertrekpunt ook is, coaching helpt je om een antwoord te krijgen op je ondernemersvraag.

Samen met één van onze ervaren coaches onderzoek je waar je nu staat en wat je nodig hebt om effectief en succesvol te ondernemen. Nu en in de toekomst.

Jouw OndernemersBlauwdruk

Werk aan jezelf

Voor een ondernemer is zelfinzicht onontbeerlijk. Jij bent de bepalende factor in jouw bedrijf. Hoe ondernemend ben jij en hoe goed ken jij jezelf als ondernemer?

Jouw TeamBlauwdruk

Werk aan je team

Ondernemen vraagt om een goede samenwerking tussen jou en je team. Waar versterken jullie elkaar, wat ontbreekt er en hoe beïnvloedt dit jullie bedrijfsvoering?

Jouw BedrijfsBlauwdruk

Werk aan je bedrijf

Als ondernemer ben je verantwoordelijk voor jouw bedrijf. Heb je jouw bedrijfsvoering onder controle of zijn er onderdelen die te veel aandacht vragen?

Versterk jouw ondernemerschap met

SuccesvolOndernemen

Meer weten? Onze coaches staan klaar om je te helpen bij het verder ontwikkelen van jouw persoonlijk ondernemerschap. Vul onderstaand formulier in en één van onze coaches neemt contact op om een gratis online kennismakingsgesprek van 20 minuten in te plannen.

< script>