Persoonlijk ondernemerschap

Jouw basis voor succesvol ondernemen

Persoonlijk ondernemerschap

Jouw basis voor succesvol ondernemen

Persoonskenmerken

Wie ben je?

Kwaliteiten

Wat kun je?

Denkstijlen

Hoe denk je?

Persoonskenmerken

Wie ben je?

Kwaliteiten

Wat kun je?

Denkstijlen

Hoe denk je?

Bij SuccesvolOndernemen geloven we dat inzicht de sleutel is tot succes. Onze aanpak richt zich op het inzichtelijk maken van aandachts- en verbeterpunten binnen jouw persoonlijk ondernemerschap en onderneming. 

Het succes van jouw bedrijf wordt bepaald door vele factoren, waarvan jij als ondernemer de belangrijkste bent. Een mix van persoonskenmerken, kwaliteiten, vaardigheden en ervaringen ligt hieraan ten grondslag. Samen vormen zij de blauwdruk van jouw ondernemerschap.

De ontwikkeling van jouw bedrijf gaat vaak niet gelijk op met de persoonlijke groei die jij doormaakt. Iedere bedrijfsfase vraagt om andere kwaliteiten en eigenschappen van jou als ondernemer. Jouw kracht zit in je sterke persoonskenmerken en kwaliteiten. Je zwakten zijn potentiële valkuilen voor de groei van jouw bedrijf. 

Daarom is inzicht in jouw persoonlijk ondernemerschap zo belangrijk! Alleen door herkenning en erkenning van jouw kwaliteiten kun je op de juiste wijze de koers en strategie bepalen, het roer stevig in handen houden, kansen benutten en mogelijke fouten voorkomen.

Succes begint bij jezelf

Ieder persoon is anders. Datzelfde geldt voor jou als ondernemer. Er is geen quick fix voor de uitdagingen waar jij in jouw ondernemerschap mee te maken krijgt. Een duurzame oplossing begint met inzicht in jezelf en jouw ondernemerskwaliteiten. Onze aanpak is gebaseerd op drie pijlers die los van elkaar kunnen worden ingezet.

Jouw OndernemersBlauwdruk

Werk aan jezelf

Voor een ondernemer is zelfinzicht onontbeerlijk. Jij bent de bepalende factor in jouw bedrijf. Hoe ondernemend ben jij en hoe goed ken jij jezelf als ondernemer? 

Jouw
TeamBlauwdruk

Werk aan je team

Ondernemen vraagt om een goede samenwerking tussen jou en je team. Waar versterken jullie elkaar, wat ontbreekt er en hoe beïnvloedt dit jullie bedrijfsvoering? 
< script>